Masažas Ginklą Giliųjų Audinių Massager Raumenų Masažas Ginklą Apmokestinimo Smūgis Nešiojamas Delninis Tvirtinimo Ginklą Smart Elektronika Dropshipping

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€18.75 €10.88

Žymos: masažas raumenų ginklą, elektros masažas ginklai, oro smūgis, pistoletas masažas mušamieji, pistoletas massag, dropshipping 2020 karšto parduoti, geriausias produktas 2020 dropshipping, nešiojamų masažo ginklą, smūgis ginklą, mini raumenų masažas ginklą.

Aprašymas:

Ar jūs dažnai neramus šių klausimų?

- Raumenų skausmas po sporto

- Raumenų įtampą po didelio intensyvumo pratybų

- Backaches ir standus kaklo po sėdi biure ilgą laiką

Naują high-tech giliųjų audinių masažas ginklą padeda jums išspręsti visas problemas, mažina raumenų įtampą, padidina kraujo tekėjimą, išyra rando audinį.

Raumenų massager suteikia jums daugiau patogūs ir patirtimi.Tai maždaug tokio pat ilgio, kaip mobilųjį telefoną, jūs galite įdėti jį į savo rankinę ar kuprinę, ar jis yra namuose, biuruose, lauko, jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

Apie:

- Nešiojamų Mini Masažas Ginklą: mini dydžio, tik 380g svorio.Lengvas ir nešiojamas, galite įdėti ją į rankinę ar kišenę, ir jį naudoti namuose, biure, sporto salėje ar lauke, etc.Jei jūs turite šis mažas massager ginklą, jūs galite sumažinti raumenų nuovargį ir skausmą, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

- Galingos kaip didelės massager ginklą: 4 masažo galvutės ir 4 greičio lygiai teikti tikslinę gydymas, kiekvienai raumenų grupei.Nors pistoletas yra mažas ir kompaktiškas, jis nebus sumažinti energijos.Su 1800rpm-3200rpm vibracijos greitis, galite reguliuoti dažnį, atsižvelgiant į skirtingas dalys, suaktyvinti raumenis, stimuliuoja kraujo tekėjimą, sumažinti raumenų atsigavimo laikas, ir skausmą prie kūno.

- Ilgalaikis Giliųjų Audinių Massager: Built-dviejų 2900mAh ličio baterijas, su brushless didelio sukimo momento variklis šis pistoletas massager gali būti nuolat paleisti maždaug 5 valandų, kai visiškai įkrautas.Suderinta su tipas-C kabelio, įprastą mobiliojo tipas-C USB kabelis, taip pat gali imti ji. ( Patarimas: negalima naudoti, kai baterija įkraunama.)

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Mini pocket masažas ginklą

Medžiaga:aviacijos ir Kosmoso aliuminio Lydinio+Didelis composite plastiko derva

Variklis powe:24w

Baterijos talpa:2900mAh

Svoris: 380g

Greitis: 4 lygius(1800/2100/2500/3200 APS / min)

Gaminio dydis: 140*87*48mm

Masažo galvutės: 4pcs

Šviesus punktai: a.lengvas, tik 380g

b.Ilgo budėjimo baterija, su 2900mAh

c.Didelio intensyvumo vibracija

d.Anti-palietė dizaino jungiklis

e.

Salė Prasme variklis

Pakuotė:

1 x Masažas Ginklą

4 x Masažas Vadovai

1 x Tipo C Kabelio

1 x Vartotojo Vadovas


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: centechia