Karšto AD-2vnt/Komplektas Galinis Dviračio Uodegos Šviesos,Itin Ryškių Usb Įkrovimo Dviračių Žibintai,Raudona Didelio Intensyvumo Led Priedai Tinka

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€6.50 €5.40

Žymos: flash usb, SanDisk, dviračių žibintų, dviračių uodegos, dviračių žibintai galiniai, dviračių lempos galiniai, usb "flash" diską, dviračių žibintų usb, sandisk ultra usb, sandisk usb.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Karšto AD-2vnt/Komplektas Galinis Dviračio Uodegos Šviesos,Itin Ryškių Usb Įkrovimo Dviračių Žibintai,Raudona Didelio Intensyvumo Led Priedai Tinka

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

DIENOS MATOMAS TECHNOLOGIJA-ar žinote, kad 75 proc dviračių nelaimingų atsitikimų atsitinka dienos.Tai užpakalinis žibintas jus matomas ne tik naktį, bet ir dieną.Išlaikyti jums ir jūsų artimiesiems saugus visą laiką.

ITIN RYŠKUS JUS SAUGUS-240 laipsnių plataus kampo vaizdo konstrukcija užtikrina didesnį matomumą nei bet šviesos rinkoje.Nesvarbu, ar naudojate,vaikščioti su savo šunimi,važiavimas dviračiu,riedlente ar pėsčiųjų,šie žibintai saugos jus ir saugus.

IPX4 ATSPARUS VANDENIUI-Labai sandariai constuction,stipresnis vandeniui.Šių užpakaliniai žibintai yra vandeniui atsparus, bet orui,labai patvarus.

USB ĮKROVIMO-Tai užpakalinis žibintas gali būti įkrautas per USB kabelį per kompiuterius,įkroviklius ar nešiojamasis galios bankas.Tai padės jums sutaupyti daug pinigų dėl baterijų.

LENGVA NAUDOTI-Kablys ant jūsų diržo,važiuoklė,atspindinti liemenė,kuprinė,šunų antkakliai,petnešos,ar bet kur ant jūsų drabužių.Tvirtinimas prie savo dviratį,šalmą,riedlentė,motoroleris,vežimėlio, invalidų vežimėlio,arba bet kur galite įsivaizduoti,

4 Šviesos Režimo Funkcijos ir Įvykdymo Laikas Pilnas įkrovimas

Uodegos Šviesos: 4hrs (pastovus Šviesos) ,10hrs (lėtai mirksi), 12hrs (super mirksi),8hrs(ciklo mirksi)

Kaip Pakeisti

1. Paspauskite ir laikykite mygtuką vieną sekundę, įjungti/išjungti.

2. Spustelėkite mygtuką, jei norite pakeisti šviesos režimą.

2 valandos krovimo laikas

Automatinis, pilnai įkrauta cut-off sistema

Smart įkrovimo užtikrina ilgesnį baterijos veikimo trukmė

Paprastas valdymo mygtukas -

Patogioje vietoje, ant šviesos, kad būtų lengva pasiekti

spalvos:Raudona korpuso raudona šviesa

Medžiaga:ABS

dydis:7.2*1.7 cm

Pakuotės Turinys:

2 * šviesos

2 * USB Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Grafikadeka.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Grafikadeka.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Maitinimo Šaltinis: Kita
  • Montavimo Rodymas: nuo balnelio iškyšos
  • Modelio Numeris: Dviračių užpakaliniai žibintai