Automobilio LED Žibintų Lemputė H4 H7, LED 12V/24V 8000LM Automobilių Žibintų IP68 Vandeniui 6000K Lemputė H3 H1 9005 9006 H4, H7, H11 Lemputės

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€6.04 €3.74

Žymos: žibintai, h4 led, h7 led, h1, h11, led h3 2, automobilio led, h3, led h1 2, h4.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

▲ PRODUKTO APRAŠYMAS

Techniniai duomenys:

* Galia: 48W/Pora, 24W/Lemputė

* Aukštos šviesinis veiksmingumas Srauto:8000LM/Pora 4000LM/Lemputė

* Atsparus vandeniui: IP68.

* Įtampa:12V į 24V.Platus įtampos,nuolat likvidumo valdymo,anti-trukdžių grandinių dizainas.

* Naudojimas:Atnaujinti Automobilių,Sunkvežimių,VISUREIGIS,RV HID Xenon Žibintų,VISI VIENO Stiliaus, jokio papildomo vairuotojo reikia .

* Ilgo nuotolio:6500K spalvos temperatūra ir 200m šviesos spektrą.

Pakuotės Turinys:

2*Led žibintų

Pastaba:

1All nuotraukos buvo profesionalūs korekcijos, tačiau dėl skirtingų apšvietimo sąlygų ir skirtingų ekrano prietaisų aplinkai, gali būti kai kurių nukrypimų vaizdų ir daiktų, kuriuos matote.Prašome suprasti.

2. Duomenų matuojamas rankiniu būdu.Ten gali būti tam tikri nukrypimai, bet tai netrukdo naudojimui.

▲ PRODUKTO SAVYBĖS

1. Didelis ryškumas: Aukštos kokybės 6000K šalta balta COB LED ; 200% ryškesnis nei esamas halogeniniai žibintai.Užtikrina puikų šviesos modelius, be jokių juodų dėmių ar rūko žibintai.

2. Stiprus šilumos išsklaidymo: įrengtas, su labai tylus šilumos išsklaidymo ventiliatorius, greitis iki 12000/min, šilumos išsklaidymo efektyvumą, galima išvengti temperatūros kaupimosi karoliukai, pailgina eksploatavimo laiką granules.

3. Paprastas Montavimas: Montavimas trunka tik 10 minučių.Nėra relės.Nėra kondensatorius.Jokių papildomų laidų.Plug and play.

4. IP68 vandeniui: naudojant integruotas radiatorių ir aliuminio korpuse, savarankiškai aušinimo, vandeniui ir atsparūs karščiui.Net ir kraštutiniais atvejais, gaubtas iš rainproof vairuotojas gali dirbti tinkamai.Automatinis trumpo jungimo apsauga.

▲ PRODUKTO RODYTI

★ apie mus ★

◆ Apie mūsų gamybos linija

State-of-the-art gamybos technologija ir state-of-the-art gamybos įranga gali patenkinti visus jūsų poreikius lauko sporto įranga

◆ Apie mūsų sandėlio

Didelių saugojimo erdvę, pagrįstą įranga, tvarkingas planavimo, gali užtikrinti kokybę ir kiekį.

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įtampa: 12V
  • Automobilio Modelis: Visiems automobilių modeliams
  • Spalvos Temperatūra: 6000K
  • Galia: None
  • Automobilių Prekės Ženklas: Visų Automobilių Markių,