T238 Skaitmeninis Sukelti Vienetas V1.41 su Perkaitimo Apsauga

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€58.24 €30.87

Žymos: pistoletas orbeez, itarget pro 9mm, chrono trigger, sega dreamcast, žaidimas sukelti, peilis ldt, t238, glock vandens, DREAMCAST, ps2 usb.

T238 Skaitmeninis Sukelti Vienetas V1.41 su Perkaitimo Apsauga

Savybės:

.Žemos akumuliatoriaus įtampos apsaugos, numatytasis parametras yra 7.4 V baterija.Pakeisti bateriją, kai posėdyje 'beep beep beep beep' 4 kartus žemos įtampos įspėjimas garsu.

.Blokas-iki apsaugą.Kai pavarų dėžės Bloką-iki įvyksta, sistema nustoja veikti ir skleidžia pailgi 'pyp' garso.Prašome patikrinti banga lauke nedelsiant išjunkite.

.Šis modulis yra powered by maža srovė, srovės srautas per MOSFET tiesiogiai prie variklio, ne per pirminį mechaninį jungiklį.Dėl to, MOSFET gali suteikti didesnį srovės variklį, padidinti ugnį ir trumpesnis reaguoti laiku.Dėl dabartinės originalus jungiklis buvo ženkliai sumažėjęs, todėl Jungiklis sudeginti negali.

.Šis modulis gali padidinti ugnies, stabilumo vienašūviai ir padaryti akumuliatoriai yra didesnis patvarumas.

.Energijos, kad remti aktyvią stabdymo funkcija ateina iš inercijos variklis, sustabdyti stūmoklio nedelsiant.Poveikis veikliosios stabdžiai yra reikšmingas dėl didelio sukimo momento variklis.

.Veikliosios funkcija apsaugo nuo per nugara įrankių, tai išspręsti problemą, kad vienas kadras tampa kelis shot pagal aukšta įtampa.Tuo tarpu, pavasarį bus pilnai išleistas pusiau auto modelis ir dalių pavarų dėžė yra ne pagal deformacijų, pagerinti gyvenimo ciklą, pavarų dėžės ir jų dalys.

.Sistema yra keli fotografavimo režimas, šie režimai gali būti pasirinkta gaisro pasirinkite įjungti.

.Numatytoji, stūmoklio yra reguliuojamas pusiau auto modelio.Iš anksto įvestas funkcija gali būti įgyvendinti, nulis sukelti vėlavimą.

.Reguliuojamo dydžio ugnies, atotrūkis tarp dviejų vieno kadrai gali būti programuojami, siekiant reguliuojamo dydžio ugnies.

.Kai DTU yra perkaitintas, po to paspaudžiant gaiduką, kad variklis suteiks pyptelėjimą eilutę, kol jis bus automatiškai paleistas iš naujo po aušinimo.

Techniniai duomenys:

.Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

.Medžiaga: 500D Matinis Cordura Audinio

.Gaminio Dydis: 4,5 x 3 x 1.4 cm

.Produkto Svoris: 90g

.Pakuotės Matmenys: 10 x 10 x 5cm

.Pakuotės Svoris: 100g

.Įpakavimas: Dėžutės

Pakuotės Turinys:

.1 x T238 Skaitmeninis Sukelti Vienetas V1.41


  • Modelio Numeris: 3014490
  • Medžiaga: EVA
  • Įspėjimas: NĖRA
  • Amžius: > 14 metų
  • Savybės: diecast
  • Lytis: Unisex
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Žaislas gun priedai