Gumos Juosta, diržu, "Apple" kišeninių 4 5 40mm 44mm Minkšto Silikono Sporto Kvėpuojantis Dirželis iWatch Series 5 4 3 2 1 38MM 42MM

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€3.30 €1.62

Žymos: iwatch 5 juostos 44mm milanas, "apple" žiūrėti 3 juosta 38mm pack, "apple" žiūrėti 3 intervalai 42mm vyras, lige žiūrėti užsegimas, "apple" žiūrėti juosta prabanga krokodilas, 22mm žalia dirželis žiūrėti, replika "apple" žiūrėti " serie 6, "apple" žiūrėti 6case, appl žiūrėti juosta, keramikos "apple" žiūrėti juosta.

Dirželis apple watch band iwatch 5 serijos silikono pakeisti apyrankę Naujas iwatch juosta 5/4/3 38mm 42mm

42mm dydis tinka wel už "apple" žiūrėti 3 2 1 42mm ir "apple" žiūrėti 4 44mm

38mm dydis tinka wel už "apple" žiūrėti 3 2 1 38mm ir "apple" žiūrėti 4 40mm

PASTABA: Jums gali sutapti ši juosta su bet kuriuo "Apple" Žiūrėti Serijos 4 atveju paties dydžio.Ji taip pat veikia su visų ankstesnių versijų, skirtų "Apple" Žiūrėti daugiau variantų, kad atitiktų jūsų Žiūrėti.Aukštos Kokybės medžiaga silicio, kad šis dirželis, minkštas ir lengvas charakteristika,rankų jausmas yra labai patogus.Norėdami įdiegti šį juostos, jums reikia tik pasiimti savo originalios juostos off ir įstatykite naują juosta ant žiūrėti tiesiog kaip "Apple" grupė veikia.Packag sugadinta, arba neteisingas dydis, ar spalva yra negerai, arba paketas, nėra gauta. . .Prašome neatidaryti šio ginčo, prašome leiskite man žinoti, iš karto, pažadu suteikti jums geriausią sprendimą, o ne leisti turite kokių nors nuostolių!Dėkojame už supratimą ♦ Naujausias Dizaino ♦ : naujausias novatoriškas dizainas Apple žiūrėti dirželis,priimti scrunchie elastinga dizaino, spausdinimo ir su įvairiomis įdomus & stilingas modelius, dress up jūsų Žiūrėti! ♦ Suderinami Modeliai ♦ : Puikiai suderinamas su "Apple" Žiūrėti Serija 5/4/3/2/1,yra 38mm/40mm ir 42mm/44mm 2 dydžių pasirinkti. (PASTABA:NE žiūrėti !) ♦ Minkštos Medvilnės Medžiagos ♦ : Pagamintas iš aukštos kokybės minkštos medvilnės, kuri yra odos draugiškas, minkštas ir patvarus.Siūlome jums patogiai dėvėti patirtis. ♦ Skalbti ♦ : Pagaminti iš tos pačios medžiagos, su drabužiais, visiškai rankų plovimo , tiesiog atsiskirti nuo "Apple" Žiūrėti ir nuplauti muilu ir vandeniu. ♦ Platus ♦ : Neapmokėtų suprojektuoti ir pagaminti, įvairovė, spalvų pasirinkimas lengvai patenkinti savo skirtingus poreikius,individualizuoti savo stilių .Vyrams, tai taip pat yra gana festivalio dovana savo mergina ar žmona.


  • Grupė Medžiagos Tipas: Silikono
  • Prekės Pavadinimas: Geekthink
  • Juostos Ilgis: Kita
  • Elemento Tipas: Watchbands
  • Užsegimas Tipas: Sagtis
  • Modelio Numeris: APB0409
  • sąlyga: Naujoji be žymės