Tooarts Laukinių Krano vyninės Dekoratyvinis vyninės savininkas Geležies Medžiagų Parduotuvė Stovo Namų Stalo Dekoro Gamtos Sielovados Stilius

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€39.19 €23.52

Žymos: vyno laikiklis šuo, laikiklis vyno, stiklo skulptūra, namuose stovi dekoras, geležies skulptūra, krano sunkvežimių, apykaklės pet treneris, stovas vyno, atveju dekoras, vyno stovas dekoras.

Aprašymas:

Tarp raudonos nendrės, laukinių krano wades pailsėti, ir nendrės supa bazę, formuojant tiksliai chic vyninės.

Naudojant ketaus medžiagos, jis yra pagamintas patyrę meistrai, per keletą procesų, pavyzdžiui, štampavimo, suvirinimo ir dažymas.Kepimo dažytos bazė gali užtikrinti, kad vyninės yra patvarus ir nebus oksiduojasi, arba išnyks.Spalva vyninės yra daug ir fizinių, ir paviršiaus tekstūra yra švelni ir lygi.Nesvarbu, valgomojo kambario, spintos ar virtuvės, specialūs vyninės apdailai gali būti naudojamas saugoti ir rodyti savo mėgstamą vyną, ir papuošti erdvę.

Užsakymo šis puikus stovas sau arba kaip dovana nekilnojamojo vyno mėgėjams ir kolekcionieriams, jis turi būti mylimas.

Su pora gražių kraštovaizdžio paveikslų, kuriant gamtinių sielovados stiliaus.

Savybės:

Laukinių krano vyninės: Tarp raudonomis nendrės, laukinių krano wades pailsėti, ir nendrės supa bazę, formuojant tiksliai chic vyninės.

Aukščiausio meistriškumo: Naudojant ketaus medžiagos, spalvos yra daug ir fizinių, ir paviršiaus tekstūra yra švelni ir lygi.Kepimo dažytos bazė gali užtikrinti, kad vyninės yra patvarus ir nebus oksiduojasi, arba išnyks.

Spalvingas rodyti: nesvarbu, valgomojo kambario, spintos ar virtuvės, specialūs vyninės apdailai gali būti naudojamas saugoti ir rodyti savo mėgstamą vyną, ir papuošti erdvę.

Puiki dovana: Užsakymo šis puikus stovas sau arba kaip dovana nekilnojamojo vyno mėgėjams ir kolekcionieriams, jis turi būti mylimas.

Su pora gražių kraštovaizdžio paveikslų, kuriant gamtinių sielovados stiliaus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Geležis

Spalvos: Raudona, geltona ir žalia

Gaminio dydis: 25*15*37cm / 9.8*5.9*14.5 in (L*W*H)

Pakuotės dydis: 24.5*16*38.5 cm / 9.6*6.3*15.1 in (L*W*H)

Produkto svoris: 660g / 23.3 oz

Pakuotės svoris: 760g / 26.8 oz

Paketų sąrašo:

1* Geležies vyninės


  • Prekės Pavadinimas: Tooarts
  • Modelio Numeris: vyninės