Biuro 2019 Professional Plus " Klavišą Licencijos Multi-Language Gyvenime Įjungimo Klavišas

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€5.07

Žymos: offic 2019, žuvis tinkle, automobilio, belkin cable, kaspersky key, vpn, Automobilio Raktas, "dropbox gyvenime, daugiafunkcis įrankis, cabl tinklo testeris.

JEI JŪSŲ ŠALIES BUVO NE PRISTATYMO SĄRAŠE, SUSISIEKITE SU MANIMI !

Pristatymas į Grafikadeka.lt pašto dėžutę

Biuro 2019 Professional Plus "apima " Word", "Excel", "Powerpoint", "OneNote", "Outlook", "Publisher, Access ir "Skype".Visos programos yra dažnai atnaujinami, taigi jūs visada būti atnaujinami su naujausias funkcijas.

Žodis

Nufotografuokite savo rašymo į kitą lygį su "MS WORD", tai procesorius yra puikus įrankis, skirtas interneto dienoraščių autoriai, rašytojai, studentai ar žurnalistų, dirbančių profesionalių dokumentų.Naudoti pasirinktinius šablonus ir papildomas funkcijas imtis savo raštu, kad dar vieną žingsnį.

"Excel"

"Excel" skaičiuoklės programa.Sukurti profesionaliai skaičiuoklės finansinių ataskaitų naudojant užsakymą pastatytas šablonai arba sukurti savo naudojant šiuolaikinės formulės ir skaičiavimai.

PowerPoint

Kurti, tvarkingas, prezentacijos su "PowerPoint", kad jums išsiskirti iš kitų.Naudoti animacijos ir iš anksto parengtus šablonus, siekiant pagerinti savo pristatymus.Puikiai tinka studentams ir verslo savininkai.

Leidėjas

Leidėjas, o panašūs į "Word" yra pagrindinė lygio publikavimo įrankis, skirtas kurti knygas, lankstinukus ar įvairių reklaminių dokumentus.

"Outlook"

"Outlook" yra lengva naudotis el. pašto paslauga.Desktop siūlo giliau funkcijų, nei internete "outlook" paslauga.Puikus įrankis visiems savo el. pašto poreikius.

"OneNote"

"OneNote" yra geriausia naudoti iš bendros aplinkos.Įdėkite atskirus įrašus, nuotraukas ar kitą turinį, rasti internete ir pasidalinti su kolegomis ar šeima, nors saugoti, tai visi į vieną saugus, lengvai pasiekti vietą.

Prieiga

Access duomenų bazės valdymo programinę įrangą.Jei jums reikia sukurti ir sukurti duomenų bazę, arba web app", gali efektyviau dirbti, tada tai yra už jus.Pagal iš anksto paruoštus šablonus kurti web apps", kad veikia per naršyklę ar duomenų bazių, nr. kodavimas reikalingas.

"Skype"

Prisijungti su savo komanda bet kur, naudojant klientų visoje "Windows", "Mac", " iOS " ir "Android", ar kad nuotolinio dalyvius į susitikimą skyriai visų dydžių su "Skype" dėl Verslo.Su vienu paspaudimu, kiekvienas gali prisijungti prie savo interneto susitikimą, iš bet kokio įrenginio.Galite pasirinkti ir taikyti iš karto, arba grafiką iš " Outlook vėliau.

Sistemos Reikalavimai

"Windows" 10 "arba" Windows Server 2019 (nepalaiko " Windows 7/8.1)

"Intel" Procesorius

4GB RAM

10GB Laisvos Vietos Standžiajame Diske

1280 X 800 Ekrano skiriamoji geba

Mažmeninės prekybos pagrindiniai versija, gali reikalauti, telefono įjungimo Jei turite problemų su aktyvavimo, prašome siųsti screenshot klaidų tikrinimo.Mes stengsimės išspręsti jūsų problemą kuo greičiau.

Produktas yra parduodamas, pagal Tą 4 sek. 2 Direktyvos 2009/24 / EB dėl Europos Parlamento ir Tarybos 2009 m. balandžio 23 d., dėl kompiuterių programų teisinės apsaugos (Teismo sprendimu, ES Teisingumo liepos 3 d. 2012 m. byloje C 128/11) sprendimas Nacionalinės Apeliacinį skundą Kolegija rugpjūčio 26 d. 2015 m., dalimis.KIO 1712/15, teismo sprendimas [vokiečių] Aukščiausiasis Teismas liepos 7 d. 2001 m. I ZR 244/97, vokietijos Teismas OLG Frankfurto, 18.12.2012 - 11 U 68/11, sprendimas BGH "Adobe" licencijavimo modelis 11.12. 2014 m. I ZR 8/13, GRUR 2015 m., p. 772), str. 4 sek. 2 Direktyvos 2001/29 / EB ir Art 51 sek. Akto 3 vasario 4 d., 1994 m. dėl autorių teisių ir gretutinių teisių.


  • Tipas: Tinklo Remonto Įrankių Rinkinys
  • Kilmės: FR(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 12245
  • Pakuotė: No