60ml Augintinio Burnos Gaiviklis, Šunų Kačių Dantys, Burnos Purškalas Priežiūros Valiklį, netoksiškas Augintinio Dantys, Burnos Valymo Gaiviklis Ne teptuku, Purkštuvu

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€5.05 €3.03

Žymos: diržas cool, bella hadid, 60ml buteliuko, 120ml skersmens, rudenį šuo, automobilių pagalvėlė, rinkinys veterinarijos, perukas, barzda, pet žiemą, mažylis šampūnas.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Spalva: Kaip Nuotraukose Parodyta

Grynasis Kiekis: 60ml

PER VISUS BURNOS PRIEŽIŪROS Servetėlės iš tų blogų bakterijas ant savo augintinio burnos, kurie padeda panaikinti blogą burnos kvapą, mažinti totorių, ir kontrolės apnašų didėjimas švaresnę, sveikesnę ir geresnį bendrą sveiką burną.

APSAUGO nuo LIGŲ, – Kai naudojamas kasdien ir reguliariai laikotarpį, ji padeda išvengti periodonto ligų ir gingivitas, bendras augintiniai.

JOKIŲ ŠEPETĖLIŲ PRIEŽIŪRA – Tai paprasta naudoti pet purškimo yra puiki prevencinė dantų priežiūra sprendimas augintiniai, kurie nekenčia, kurių dantys šepečiu, kartu išlaikant savo dantis ir dantenas sveikas.

SAUGUS NAUDOTI – Lengvai virškinamas ir ne toksiškas preparatas daro saugu naudoti visiems savo augintiniams kasdien.

ASSLE-NEMOKAMAI NAUDOJIMO – Tiesiog pasipylė į jūsų pooches burną kasdien palaikyti sveikų dantų higienos be vargo dantų šepetėlį, dantų pastą ar daug laiko ir brangių kelionę į Vet.

Pakuotė:

1 x Augintinio Burnos Gaiviklis

Pastabos:

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.


  • Modelio Numeris: Pet Burnos Gaiviklis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Šunų Vada Elemento Tipas: Kita
  • Naudojimas: Burnos Gaiviklis