500ML Auto Automobilis Šildymo Taurės Virdulys Virimo Nerūdijančio Plieno Elektrinis Termosas Vandens Šildytuvas Virdulys Nešiojamų Kelionių Kavos Puodelis

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€7.98 €5.99

Žymos: ryšiai puodeliai, thermo bottl, galia vandens šildytuvas, puodelio šildytuvas, kėdė automobilio šildymas, kavos parduotuvė, hervidor, paprastas elektrinis virdulys, jaukus kojų, puodelis.

Savybės:

1. Jis gali būti įtrauktas į kelionės taurės cigarečių degiklio, kurio talpa apie 450ml, kuris yra labai tinkamas naudoti keliaujant su šeima, ir yra taip pat geras elektros termosas, tinka kempingų keliones laikyti kavos šiltas.Elektrinis virdulys maitinamas DC 12V cigarečių degiklio kištuką, maitinimo šaltinis, tinka 12V maitinimo automobilį, gali gerti karštu vandeniu, kava, pienas, arbata kelyje.

2. Cigarečių nuorūkos kavos puodelis sukurtas aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno ir maisto kokybės PP medžiaga, kuri yra saugus gerti verdančio vandens.Dangtis sandarios virdulys pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kuris yra saugus ir netoksiškas.Geros sandarinimo veiklos saugo vanduo šiltas ir užtikrina, kad gėrimas nebus perkrautas.

3. Tiek viduje ir išorėje kelionės taurės cigarečių degiklio priimti vakuuminės izoliacijos technologija, ir " double-layer vakuumo izoliacija gali laikyti karštus gėrimus ir didžiausios, su gera izoliacija poveikį ir išvengti karčios.Automobilinis kavos puodelio šildytuvas tinka daugumai automobilių puodelių laikikliai ir labai tinka kelionės.

4. Kavos puodelis cigarečių inserter turi indikatorius, šviesos dizainas suprasti, darbo statusas, elektros taurės.Lengva naudoti, tiesiog supilkite į puodelį į vandenį ir naudokite cigarečių degiklio kabelį prijunkite jį prie automobilio per 12V maitinimo šaltinis

5. Kelionės šildymo taurė gali būti prijungtas į bet kokį standartinį 12V cigarečių degiklio lizdą naudojant pridedamą 12V adapteriu.Ilgio maitinimo laidas yra apie 128cm/50.39 colių, kuris gali būti naudojamas daugelyje automobilių, nameliai-autopriekabos, priekabos, Rv ir automobilio namai.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pagrindinė spalva: sidabrinė (kaip rodomas vaizdas)

Įtampa: DC 12V (automobilio cigarečių degiklio lizdo kištukas)

Šildymo temperatūra: apie 60°C 15 min.

Talpa: apie 450ml

Svoris: apie 300g

Dydis: apie 13*17*9.3 cm/5.12*6.69*3.66 colių (įskaitant pakuotę)

Vieno puodelio dydis:

Bendras ilgis: apie 16cm/6.30 colių

Butelis skersmuo: apie 8.7 cm/3.43 colių

Vidinis skersmuo: apie 7.8 cm/colių 3.07

Apačioje skersmuo: apie 6,7 cm/2.64 colio

Bendras ilgis: apie 128cm/50.39 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Elektrinių Automobilių Taurė

Pastaba:

Ši taurė negali užvirinkite vandenį!Tai yra išlaikyti originalų šiltas gėrimas ne tam tikra temperatūra, (tik šilumos išsaugojimo) ir negali pasiekti funkcija šildymo gėrimų iki virimo temperatūros.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Energijos Taupymo Režimas: 12V DC
  • Tomas: 300-500ML