500 Mikronų Pusiau minkštas PVC Kalnų Dviračių Lipdukas Anti-įbrėžimams atsparus Vandeniui Lipdukas Dekoras Dviračiu, Įrankiai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€14.19 €9.22

Žymos: brompton pavasario, oro smūgio, pakabos, bicycl lipdukas, dviračių lipdukas, raleigh lipdukai, mikronų matuoklį, italia " dviračių lipdukai, bianchi, pigma micron, dviračio rėmas raštas.

Kulka Taškų:

1、Patvarus Naudojimas: Aukštos kokybės medžiaga turi charakteristikos vandeniui, trinčiai, atsparumas, atsparumas korozijai, atsparumas smūgiams, stiprią lenkimo jėgą ir poveikį, ištvermė, kuri daro rėmo guard lipdukas lengvai valomas, tvirtas ir patvarus, 3D struktūros lipdukas gali veiksmingai apsaugoti rėmo paviršiaus nuo subraižytas, atsparus vandeniui, smėliui ir UV apsauga.

2、Aukštos kokybės PVC Medžiaga: Pagaminti iš pusiau minkšti ir pusiau sunkaus 500 mikronų aukštos kokybės PVC, ne pageltimas medžiaga, efektyviai apsaugoti rėmą nuo braižymo paviršiaus ir lengva valyti.Automobilių klasės klijų, nėra lengva palikti likutinę klijai po ašarojimas išjungti, o ne žalą, originalus dažų rėmo.

3、Suderinama su: Tinka labiausiai dviračiai, pvz., kelių dviratį MTB, dėl XC, AM, FR.Rinkinys, 4 -dydžio lipdukus dviračių skirtingose vietose,1 vnt apie 330mm*66mm/12.99*2.60 colių rėmų apatinio vamzdelio /viršutinis vamzdis, 4 trumpą rodyklių juostos apie 160mm/6.30 colių grandinės apsauga /apatinio vamzdelio,4 rodyklėmis viršutiniame šakutės /apatinės šakės /apsaugos grandinės lipdukas /pratęsimas /viršutinis vamzdis pratęsimo /kita ko, vieno stačiakampio formos, tinka moving lines /specialios įmokos, kita.

4、 "PASIDARYK pats" Operacija: 6 modelius neprivaloma, 10 mažais gabaliukais, kaip nustatyti, galite pasirinkti modelį, kuris jums patinka ir klijuoti visur, kur jums patinka, pvz top tube, grandinės lieka, žemyn vamzdis, priekinės šakės ir kitose vietose.Rėmo apsauga gali taip pat būti naudojamas su motoroleriu ar kita, tiesiog "PASIDARYK pats" jis pagal savo vaizduotę ir klijuoti savo stilių.

5、Lengva Įdiegti: Pirma, patvirtinti vietą, kurią norite įdiegti, valyti dulkes ir tepalas ant paviršiaus, kad jis švarus ir sausas.Tada, nuplėšti išleisti knygą, įdėti lipdukas patvirtino, vietą ir paspauskite lipdukas nuo vidurio į šonus.Diegimas bus baigtas, kai nėra oro burbuliukų.Nuplėšti lipdukai, arba naudokite plaukų džiovintuvą, kai jums nereikia tai ir nuvalykite rėmo, klijai, nėra lengva išlikti.

Savybės:

1. Šio dviračio rėmas protector naudoja pusiau minkštas 500 mikronų aukštos kokybės pusiau minkštos PVC medžiagos.

2. 3D struktūra etiketės gali veiksmingai apsaugoti rėmo paviršių nuo įbrėžimų, lietpalčiai, smėlio ir UV apsauga.

3. Rinkinys lipdukai įvairaus dydžio dviračių skirtingose vietose mažesnis vamzdžių rėmo / viršutinis vamzdis, apsaugos grandinės ir kiti.

4. Naudoti automobilių klasės, pertraukti nepaliekant likutinė klijai, nepažeidus originalios rėmo dažus.

5. Naujas prekės ženklas ir kokybės.

Specifikacija:

Medžiaga: 500 mikronų pusiau minkštas PVC

Taikoma: kalnų dviratis, lenktynių rato,kalnų dviračiu.ir daug daugiau

Svoris: apie 35g/set

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys 4-dydžio Lipdukus Dviračių Skirtingose Vietose

(1*330mm *66mm Rėmų Apatinio Vamzdelio /Viršutinis Vamzdis, 4*Trumpas Rodyklių Juostelėmis 160mm už Grandinės Apsauga /Apatinio Vamzdelio, 4*Rodyklėmis Viršutiniame Apsaugos Grandinės Lipdukas /Pratęsimas /Viršutinis Vamzdis Pratęsimo /Kita ko, Vieno Stačiakampio formos Judančios Linijos /Specialios Įmokos, Kita.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Lipdukai
  • Dydis: Bike Sticker
  • Medžiaga: PVC Lipdukas