Xpreen Nosies Žoliapjovės Nosies Plaukų Žoliapjovės Didelės Spartos Sukasi Vandeniui ABS Plaukų Žoliapjovės Vyrams

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€10.39 €7.06

Žymos: pen plazmos, bikini zona skustuvas, Šalinti karpų, pažastų plaukų žoliapjovės vyrams, bevieliuose elektros plaukų, razor žoliapjovės, f17 hair clipper, vyrams žoliapjovės, clipper plaukų, nosies žoliapjovės usb.

Xpreen Nosies Žoliapjovės Nosies Plaukų Žoliapjovės Didelės Spartos Sukasi Vandeniui ABS Plaukų Žoliapjovės Vyrams

Nosies žoliapjovės: yra built-in 360 laipsnių besisukantis pjovimo galvute ir 60 laipsnių nupjautas apsaugine danga, todėl apipjaustymas saugus ir veiksmingas.Pašalina plaukų tiksliai ir veikia su mažai triukšmo decibelų.Nosies plaukų žirklės su didelės spartos sukasi : 10000 RPM galingas variklis greitis gali saugiai ir efektyviai gaudyti nosies plaukų.Nerūdijančio plieno pjovimo galvos vengia tvirtinimo nosies plaukų ir kenkia nosies ertmę.

Žoliapjovės pjovimo galvos išimti ir išskalbti : Nuimamas konstrukcija leidžia nosies žoliapjovės lengvai valomi, kai pagal geros priežiūros, pjovimo galvutė gali būti nuimami tiesiogiai ir nuplauti pagal bakstelėkite ir laikykite jį išvalyti.Daugiafunkcinis dizainas: Jūs galite naudoti apkarpymo nosies plaukų, ausų plaukų, antakių, ir taip pat poveikį barzda ir sideburns stilius.Leiskite jums parodyti savo geriausias darbe.

Energijos taupymo ir nešiojamieji: Ateina su apsauga nuo dulkių dangtelis, skirtas apsaugoti frezavimo galvos.Energijos taupymas dizainas palaiko kelis mėnesius normaliai naudoti su 1 AA baterija.Nešiojamų ir patogu naudotis elektros nosies plaukų žoliapjovės yra šiek tiek patogus įrankis, prietaisas, santykinai mažas, bet galingas. 10000 RPM galingas variklis greitį ir gali galingai užfiksuoti nosies plaukų iš visų pusių 360 laipsnių, lengvai ir rūpinasi tie plaukai, kurie, kurią norite pašalinti.

Taip pat pjovimo galva antakių žoliapjovės yra pagamintas iš saugios, nerūdijančio plieno, kurie gali būti nuplauti po vandeniu ir lengvai valomi.Ji būtų greitai ir patogiai sutvarkyti savo nosies, ausų ir antakių plaukų – su ne traukiant garantuotas.

Ausies ir nosies žoliapjovės yra pasmerktas, kad puikus kasdienių prekių už jus, nešiojamų ir patogu pasiimti į kelionę, patvarus naudoti.Visas juodas dizainas yra labiau atitinka jūsų galintys verslo temperamentas.

Baterijos: 1* AA baterijos (neįtraukta)

Kaip naudoti?

1. Atidarykite baterijų skyrelio apačioje ir padėkite į vieną AA tipo bateriją.

2. Įjungti žoliapjovės ir pjovimo galva pradeda suktis į dideliu greičiu.

3. Putthe žoliapjovės uždaryti į nosį ir pradėti apipjaustymas.

4. Kai baigsite, nuimkite pjovimo galva ir nuvalykite jį su pateiktu teptuku arba galite tiesiogiai nuplaukite jas tekančiu vandeniu.

5. Sauso pjovimo galva ir žoliapjovės kūno gabalas rankšluostį.

spalva:juoda

Medžiaga:ABS

dydis:126*25mm

Pakuotės Turinys:

1* nosies plaukų žoliapjovės

1* teptukas

1* instrukcija

Pastaba:

1. Nosies žoliapjovės yra dalis asmeninės produktų, todėl rekomenduojame nebuvo naudojamas multi-vartotojai.

2. Pjovimo galvutė plaunama, bet ne fizinis kūnas .

3. Mes rekomenduojame pakeisti bateriją, kai jis yra žemas akumuliatoriaus būklę, kad peilis gali gauti pakimba toje byloje.

4. AA baterijos turėtų būti teikiama klientams.

5. Prašome atkreipti dėmesį, pjovimo galvos, kai nesate ketinate jį naudoti ilgą laiką.

6. Ne, tai vieta, drėgna ar aukštos temperatūros aplinkoje.

7. Laikykite jį atokiau nuo vaikų.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Laikas siunta:

Visi produkto galime laivybos per 5~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Pristatymo terminas: Dėl nenugalimos jėgos (force majeure veiksniai: uraganai, rainstorms įtakos skrydžiams.Pirmaujanti logistikos vėlavimo.Esame sąžiningi pardavėjai, neleis jums patirti jokių nuostolių.Prašome suteikti logistikos įmonė, šiek tiek perdirbimo metu, mes laukti paketą, kad pasiektų jūsų pusės.Jei jūsų logistikos informacija atvyksta artimiausiame pašto skyriuje: Jeigu vietos pašte, ar nebuvo su jumis susisiekti, kreipkitės į vietinį pašto kuo greičiau gauti savo paketą.Kitaip, viršvalandžiai gavimo sklypai, vietos pašte bus grąžinti savo sklypo, pasekmes savęs atsakomybę.Apsaugos laikas bėga: Kai mes baigė laikas siunta, jei produktas, apsaugos laikotarpis baigiasi, prašome pratęsti produkto apsaugos laikotarpis sau ar susisiekti su mumis, Prašome don ' t open ginčo tiesiogiai.Importo muitai: Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba Siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Nosies Plaukų Žoliapjovės