Smėlio Laikrodis 60 Minučių Smėlio Laiko 1 Valandą Žiūrėti Medienos Spalva Smėlio Amatų Kūrybinės Suvenyrai, Namų Dekoro Priedai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€13.41

Žymos: arbata laikmatis, smėlio laikrodis 3 minutes laiko, stiklo valandą, smėlio laikrodis vestuvių, hourglasses 60 minučių, dekoro smėlio vestuvių, smėlio laikrodis, smėlio laikrodis, byla smėlio laikrodis, smėlio laikrodis metalo.

Produkto Pavadinimas

Smėlio Laikrodis 60 Minučių Smėlio Laiko 1 Valandą Žiūrėti Medienos Spalva Smėlio Amatų Kūrybinės Suvenyrai, Namų Dekoro Priedai

Specifikacija

Pavadinimas : Šiuolaikinės smėlio laikrodis su paprasta bazės

Dydis : Aukštis 250mm, Skersmuo 90mm; Bazinė 95*95*25mm

Spalva : mėlyna, violetinė, žalia, balta, juoda, rožinė

Medžiaga : smulkaus smėlio+stiklas, Mediena

Trukmė : 60 minučių

Aprašymas

Tai modernus ir paprasti vieną valandą sandglass yra sudaryti iš stiklo su minkšto smėlio, ir aukštos kokybės medienos, naudingus kasdieniniame darbe, studijų ir laisvalaikio veiklą, taip pat jogą.

Be to, ji yra labai ypatinga pristatyti jūsų draugai, šeimos.

Apie Pritaikymas Savo Reikmėms

Jei norite spausdinti savo žodžius ant pagrindo, prašome:

1. Palikti pranešimą žodžius norite spausdinimo užsakymo patvirtinimo puslapyje (ne daugiau kaip 18 skaitmenų, per ilgai spausdinti.už informaciją "Linkime jums visas geriausias" yra ilgiausias vienas ).

2. Mes spausdinti tinkamą raidę, priklauso nuo to, ką paliko taip, kaip prašoma.Pakuotė:

1 x smėlio laikrodis Laikmatis

Mokėjimo

Mes galime priimti "Western Union", Moneybooker, Kredito Kortelės, Qiwi Piniginė,Banko pavedimu.

Galite naudoti šių rūšių debeto ir kredito kortelėmis mokėti su paypal: Visia UnionPay "MasterCard "" American Express Atrasti

Pastabos Sąjungos mokėti kortele: Paypal Palaiko vietoje, išduotas UnionPay debeto arba kredito kortelės, pradedant nuo "62".Prieš atliekant mokėjimus su savo UnionPay kortelės,prašome susisiekti su jūsų kortelės įjungti interneto mokėjimo paslauga, tos kortelės.

Pristatymas Jūsų užsakymas bus išsiųsti per nagrinėjimo laiką su sekimo numeriu.Prašome susisiekti su mumis greičiau laivybos, jei esate skubiai reikia sklypo.Ten gali būti daugiau ar mažiau atidėti, nes Ji yra oversea apsipirkimas,prašome apsvarstyti jūsų dekoro laiko nėra termino

Grįžta įsitikinkite, Kad atskirų originalioje pakuotėje prekės nėra pradėtas, todėl, kad ji gali būti perparduoti.Prašome susisiekti su mumis sprendimas, jei gavote brokuotą ar klaidingų elementą.

Susisiekite su Mumis Prašome susisiekti su mumis paklausti apie prekę jei turite kokių klausimų įdomu.Tai būtų labai dėkingi, jei galite pasakykite mums savo idėją elementas, kurį gavo laimingas, ar ne laimingas.Didmenininkas ar platintojai yra sveikintina, parduoti mūsų ovoin tapetai.


  • Kilmės: KN(Kilmės)