Trumpas Afro Keistą Garbanotas Žmogaus Plaukų Perukas Pigūs Perukai Už Juodaodžių Moterų Žmogaus Plaukų Remy Human Hair Mašina Visiškai Perukas Ombre

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€30.40 €18.24

Žymos: plaukų žmogaus perukas, 20 colių giliai banga perukas, perukas, violetinė lacefront žmonių plaukų perukas, 100 žmonių perukas, kiki garbanotas perukas, geras keistą garbanoti perukai, hot sexy moteris nuotrauka, ciara uždarymo perukas, ekrano užsklandą žmonių plaukų perukas pusę.

1.Kiek inche norite?

2.Kaip išmatuoti plaukų su teisingu keliu?

Gamykla: didžiausia plaukų gamykla pasaulyje.Nuo 1989 metų.

Paslaugos: Daugiau nei 50 parduotuvių Amreica, 5 grąžinti sandėlyje

Professional: Keliolika nacionalinių patentų

Garantija: Gali grąžinimo ar keitimo per 30 dienų

1. Nuplaukite ir būklės plaukus ne rečiau kaip kas 2 savaites.

2. Naudokite šampūną ir būklės, kai skalbimo ,Alyvuogių aliejus, arba argano aliejus, bus pliusas.

3. Šukos baigia pirmas, tada iš viršaus į galus.Mes ne pasiūlyti šukos banguoti elementą.Prašome švelniai išspausti banguoti vietoj.

4. Nereikia restyle šilko bazės uždarymas plaukų pernelyg dažnai per sunku,ar plaukai bus lengvai gauti sausas ir mazgai bus sugadintas

5. Leiskite plaukams išdžiūti po plovimo.Saugo plaukus sausoje ir švarioje aplinkoje

Q1:Kaip aš galiu žinoti, jei plaukai yra žmogaus plaukų, ar ne ?

Prašome atsitiktinai pasirinkti vieną gabalą plaukų, lengvesnės perdega, žmogaus plaukų gaisro bus paverstas juodas kamuolys, švelniai patrinti, į valdžią, kvapas yra deginimas skonio baltymų.Sintetiniai plaukai taps plaukų kamuolys, trina nėra atvira, ir nailono degėsių.

Q 2: Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Raizginys ?

A: Jūsų plaukų plėtinių galima painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas ( platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.Įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę,du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q 3: Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Praliejimo ?

A: pirmą kartą jums plauti, ji gali būti šiek tiek praliejimo, bet nesijaudinkite, tai yra normalus reiškinys.Visos mūsų plaukų ataudų yra dvigubai ataudų ir mašinos, paprastai, ataudų yra pakankamai tvarkingas,kurių galima išvengti praliejimo problema.

1. Prašome veikia pirštais arba Plati-dantytų švelniai, siekiant užkirsti kelią praliejimo.Garbanotas plaukų, nenaudokite šukos.

2. Po plovimo prašome slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni. 3. Per daug karščio gali pažeisti plaukus.

Q 4: Kaip ilgai tai trunka ?

A: plaukų tokiomis aukštos kokybės ,jis gali trukti ilgiau nei vienerius metus, pagal tinkamą priežiūrą ir slaugytoja.Bet jei ne gerbti reikia pakeisti pynimo tris-šešis mėnesius ,tuo daugiau jums atrodo po juos,tuo ilgiau jie bus paskutinis.

Q 5: Kai mano kad išvežti po mano mokėjimo ?

A: Paprastai, mes išsiųsti plaukų per 24 valandas po apmokėjimo, išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas.ir tai užtrunka 3-5 darbo dienas per DHL,7-15 wrking dienas per DPEX,20-60 darbo dienų per Grafikadeka.lt standartinis pristatymas ir E-paketinių atvykti.


  • Medžiagos Klasė: Remy Plaukai
  • Tekstūra: Džeris Curl
  • Žmogaus Plaukų Tipas: Brazilijos Plaukų
  • Modelio Numeris: WH SPARKLE "PASIDARYK PATS"
  • Tinka Miršta Spalvų: Tamsesnės Spalvos Tik
  • Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis
  • Prekės Pavadinimas: WA...NUOSTABUS