Medinis Rinkinys, Rinkinys, Mediniai Įrankiai, Žaislai Talpinimo Apsimesti Žaisti, Rinkinys Vaikams Įrankių Rinkinys Švietimo Statybos Įrankių Rinkinys

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€29.49 €20.05

Žymos: statybos darbai, vaikai, putų rinkinys, užrakto rinkinys, didelis kūrimo rinkinį, ruda įrankių dėžė, box įrankis, roblox langelį vaikas, žaislas policijos šuo, vaikams rinkinys, vaikai įrankis.

Medinis Rinkinys, Rinkinys, Mediniai Įrankiai, Žaislai Talpinimo Apsimesti Žaisti, Rinkinys Vaikams Įrankių Rinkinys Švietimo Statybos Įrankių Rinkinys

Kulka Taškų: 1、Švietimo projekto Vykdytojas: įrankiai rinkinys gali vystyti rankų judesių koordinavimą ir gebėjimų vaikams, taip skatinant juos pradėti vaidmenų.

2、Praktinis Naudojimas: įrankiai rinkinys gali sustiprinti vaikų pažintinių gebėjimų, hands-on " galimybes ir smegenų vystymuisi.Ir nustatykite funkcijos netoksiškas apdaila ir vaikas-saugi medžiaga, kuri tinka mažai rankas ir pirštus, tinka vaikams, kurių amžius 3 ir daugiau.

3、Kelių priežasčių: įrankiai, rinkinys tinka novatoriškų vaidmenų, mokymosi, kuris yra puikus šeimos susibūrimai, vidaus ir lauko veikla, ir gali mokyti vaikus apie įrankius ir jų funkcijos.

4、Prabangus Rinkinys: pakuotėje yra medinis patvarus nešiojamų saugojimo langas, kuris gali būti atliekamas funkcijos rankena.Ši situacija leidžia vaikui sutvarkyti savo įrankius.

5、Pakuotės, Įskaitant: medinis rinkinys rinkinys leidžia savo vaikams naudotis savo vaizduotę, ir paketą įeina atveju, pamačiau, valdovas, atsuktuvas, tiesiai atsuktuvu, plaktuku, letena plaktukas, raktas, vinių, varžtų, replės ir įvairūs mediniai reikmenys.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Mediniai "PASIDARYK pats" Nešiojamų Modeliavimo priemonių Rinkinys Rinkinys

Medžiagos: mediniai medžiaga

Vieno dydžio(apie): 29.5*23*8cm/11.61*9.06*3.15 į

Pakuotės dydis(apie): 30*8.5*24cm/11.81*3.35*9.45 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Medinių Įrankių Rinkinys Rinkinys

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:


  • Naudoti: Sodo Įrankių Žaislai
  • Lytis: Unisex
  • Savybės: Modelis
  • Įspėjimas: no
  • Modelio Numeris: Rinkinys Rinkinį žaislas
  • Medžiaga: medinio Medžiagos
  • Parama: Dropshipping
  • Amžius: > 3 metų