Karinės Medžioklės Taktikos Bendrosios Pistoletas Žurnalas Dėklas Molle EDC Krepšys Mažų Airsoft Šaudmenys Dėklas Peilis, Žibintuvėlis Apvalkalą Turėtojas

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€5.90 €3.89

Žymos: kišenėje taktinis karo, airsoft lempos, airsoft, knive, airsoft pistoletas, krepšys edc, edc įrankis, kilimų peilis, maišelis maišelis, ammo box.

Medžiaga: 1000D Nailono Svoris:0.06 kg / 0.13 lb/2.1 oz Dydis(Ilgis x Plotis x Aukštis): 14 x 6 x 4 cm Savybės: 1. Pagamintas iš 1000D nailono, patvarus ir atsparus įbrėžimams 2. Su užfiksuotas dirželis, šis mažas juosmens krepšys leidžia jums imtis ir įdėti į dalykėlių, patogiai, nesirūpindami, kad dalykėlių, viduje bus kristi žemyn lengvai 3. Ši vandeniui juosmens krepšys galėtų apsaugoti savo įtaisus su touch saugumo, kai ėjimas į plonas lietaus 4. Kaip dėl dulkių ir dėmių, jie yra įgudę laikytis paviršiaus šio juosmens krepšys, taip, kad jūs galite ją išvalyti, lengvai 5. Tinka žmonėms, kurie, pavyzdžiui, medžioklės ar kitų veiklos lauke 6. Šio saugojimo krepšys tinka Molle sistema, taip, kad jis galėtų atitikti jūsų juosmens diržas, liemenė ir kuprinė ir kt.


  • Medžiaga: Nailonas