Naujųjų Metų Dekoro Vaikai Lėlė 30cm Mediniai Spragtukas " Karys Linksmų Kalėdų Dekoro Ornamentą papuošimai Kalėdų Eglutės Puošimas

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€13.95 €8.51

Žymos: mediniai papuošalai "spragtukas", kalėdų durų pakaba, custom miniatiūriniai, mediniai spragtukas " įrankiai, didelis riešutų krekingo, kalėdų eglutė vilnos papuošalai, medinių kalėdų dekoracijas mediniai, riešutų krekingo medienos, "spragtukas" medienos, blizgučiai žibintų.

Kulka Taškų:

1、Dizainas Šaltinis: "spragtukas", perduodama patrona Europoje.Unikalus stilius yra drąsą, teigiamai į priekį, o tai reiškia, geros, atneša jums laimę.

2、Padidinti Magija: "Spragtukas" yra puikus būdas įtraukti švenčių džiaugsmą į jūsų namus, pridedant magija apšviesti atrodo bet kurios patalpos.

3、Puikus Dizainas: Su didžiuojasi Spragtukas " karys, jis papildys bet kurį Kalėdinė dekoracija tema ir tikrai atneš Kalėdų dvasia jūsų namuose.

4、Labai Kokybiškos: Šis "spragtukas" lėlių kostiumas yra tikroviška, kostiumai yra vieta, pūkas yra lygus, ir puikus meno kūrinys.

5、Puikus Dydis: Mažas dydis, tinka stalai, lentynos, stalviršiai, ir kt.Ji labai tinka suteikiant vaikams Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, jie bus taip, kaip ji.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Spragtukas " Lėlių

Medžiaga: medinis

Paviršiaus technologija: tapyba

Spalva: žalia, sidabrinė, auksinė

Dydis:

Aukštis apie 30cm/11.81,ir

Pagrindo skersmuo: apie 7cm/2.76 į

Svoris: apie 350g

Taikoma scena: namai, prekybos centras, kiti,

Pakavimo Sąrašas:

1*Spragtukas " Lėlių


  • spalva: žalia, sidabrinė, auksinė
  • Paviršiaus technologija: Tapyba
  • Pavadinimas: "Spragtukas" lėlių